Poverenje su nam ukazale neke od renomiranih svetskih kompanija, a nastavljamo da rastemo uz lojalnost velikog broja kupaca širom Srbije i regiona.

Osnovani smo 2000. godine, od tada prateći novitete i potrebe tržišta, naše poslovanje se se menjalo, raslo i razvilo se u dva smera, na promotivni i kancelarijski materijal. Nakon dugogdišnjeg iskustva koje smo stekli, uvek se trudimo da u našu ponudu stavljamo pažljivo odabrane artikle, koji se pre svega ističu po smo kvalitetu, kako bi udovoljili i najstrožijim zahtevima naših kupaca. Ozbiljnost našeg poslovanja potvrđuju i velike renomirane firme sa kojima uspešno sarađujemo. Zbog dobre saradnje i komunikacije sa svojim kupcima imamo veliki broj kupaca koji su naši redovni klijenti već dugi niz godina.

11000Klijenata
15000Artikala
19Godina poslovanja

O nama

Firma Kairos DOO je na početku svog poslovanja uvozila manje kontigente repromaterijala od Nemačke firme BLS. Izlagali smo na sajmu grafike, i na taj način ostvarili dosta kontakata sa firmama kako u zemlji, tako i sa firmama u inostranstvu. Prateći novitete i potrebe tržišta, naše poslovanje se menjalo, raslo i razvilo u dva smera, na promotivni i kancelarijski materijal. Nako dugogodišnjeg iskustva koje smo stekli, uvek se trudimo da u našu ponudu stavljamo pažljivo odabrane artikle, koji se pre svega ističu po samom kvalitetu, kako bi udovoljili i najstrožijim zahtevima naših kupaca. Ozbiljnost našeg polovanja potvrđuju i velike renomirane forme sa kojima uspešno sarađujemo.

Naša vizija za budućnost

Tražite PromotivniKancelarijski materijal?

Kvalitet na prvom mestu

Mi uvozimo i prodajemo samo najkvalitetnije artikle kako bi vi i vaši klijenti bili višestruko zadovoljni.

Ideje koje daju više

Uvek imamo nove ideje kako bi vaše poslovanje predstavili na pravi način uz naš promotivni materijal.

Poštujemo rokove

Znamo koliko je vreme bitno, i koliko su rokovi ono što vam znači, i zato poručenu robu isporučujemo uvek na vreme.

Prijatelji vašeg budžeta

Pored kvaliteta koji je na prvom mestu, Karios od se brine i da cene budu konkurentne kako bi se prilagodili svakom budžetu.

24/7

Podrška

Za sva vaša pitanja, ili nedoumice nas slobodno kontaktirajte. Pište nam ili nas zovite, a mi ćemo se potruditi da zajedno dođemo do najboljeg rešenja za vas.

PARTNER ONIMA KOJI PREPOZNAJU KVALITET

Zašto su velike firme izabrale nas za svoje dobavljače?

 • Izuzetan kvalitet artikala i konkurentne cene
 • Velika lager lista koja se stalno uvećava
 • Poštovanje rokova i besplatna dostava
 • Dogovor oko valute plaćanja
 • Lako poručivanje preko našeg online šopa

Firma Kairos je pravi pokazatelj kako funcionišu profesionalci u svom poslu.

Kairos nam pruža uvek odlične cene zajedno sa izvanrednim korisničkim servisom. Saradnja sa njima nekada prelazi i njihove dužnosti a uvek nas ispoštuju. Preporučujemo ih kao dobavljače bilo za velike ili male kompanije.

Danijela Miljković  – Xperia Design

BUDIMO U KONTAKTU

Imate pitanje za nas?

 • 2 + 56 =
Switch The Language

  Prateći novitete i potrebe tržišta, naše poslovanje se se menjalo, raslo i razvilo se u dva smera, na promotivni i kancelarijski materijal. Nakon dugogdišnjeg iskustva koje smo stekli, uvek se trudimo da u našu ponudu stavljamo pažljivo odabrane artikle, koji se pre svega ističu po kvalitetu, kako bi udovoljili i najstrožijim zahtevima naših kupaca.

  ADRESA

  Cara Dušana 164, Zemun

  KONTAKT TELEFON

  +381 11 316 11 72
  +381 64 123 52 04

  EMAIL

  gplanincevic@kairos-od.com