Promotivni materijal vam pomaže da razvijete svoj brend, i stvorite dobar odnos sa svojim kupcima po jako povoljnoj ceni. Angažujte provereni tim i budite među 11000 zadovoljnih klijenata.

Sama činjenica da ulažete u promotivne proizvode govori vašim potencijalnim klijentima da ste kvalitetna kompanija kojoj je stalo do pravih vrednosti. Ovo je najbolji način da pokažete potencijalnim partnerima vašu vrednost.

Želite da postanete naš saradnik?

VIP reklamni materijal

Širok asortiman sofisticiranih VIP poklona visokog kvaliteta. Uz pažljivo birane proizvodjače iz ove oblasti, želimo da ostavite pozitivan i upečatljiv utisak pred svojim poslovnim okruženjem.

Reklamni materijal

Bilo da je reč o promotivnoj olovci, majici ili brendiranom reklamnom proizvodu, svrha promo poklona uvek je ista. Cilj je da poklonite dar koji će primaoca razveseliti, a u isto vreme i verodostojno predstaviti i promovisati vaš brend.

Kancelarijski materijal

Kairos Biro orpema se trudi da Vam u svakom momentu ponudi jeftin kancelarijski materijal i veliku lager listu. Pozivamo Vas da uporedite naše cene sa drugim prodavcima kancelarijskog pribora i materijala.

Štampa

Brendirajte Vaš reklamni materijal ili poklone poslovnim partnerima. Nudimo Vam mogućnost svake vrste štampe na svim proizvodima i materijalima. Budite drugačiji od drugih uz pomoć naše štampe.

Vez

Rad koji se na tekstilu smatra najekskluzivnijim je vez. Pokažite da imate stila, i da brinite o Vašem i imidžu Vaše firme.

Sredstva za higijenu

Sve vrste opreme i sredstava potrebnih za održavanje higijene u Vašem poslovnom prostoru. Zablistajte pred klijentima i poslovnim saradnicima u svakom smislu.

PARTNER ONIMA KOJI PREPOZNAJU KVALITET

Zašto su velike firme izabrale nas za svoje dobavljače?

 • Izuzetan kvalitet artikala i konkurentne cene
 • Velika lager lista koja se stalno uvećava
 • Poštovanje rokova i besplatna dostava
 • Dogovor oko valute plaćanja
 • Lako poručivanje preko našeg online šopa
Switch The Language

  Prateći novitete i potrebe tržišta, naše poslovanje se se menjalo, raslo i razvilo se u dva smera, na promotivni i kancelarijski materijal. Nakon dugogdišnjeg iskustva koje smo stekli, uvek se trudimo da u našu ponudu stavljamo pažljivo odabrane artikle, koji se pre svega ističu po kvalitetu, kako bi udovoljili i najstrožijim zahtevima naših kupaca.

  ADRESA

  Cara Dušana 164, Zemun

  KONTAKT TELEFON

  +381 11 316 11 72
  +381 64 123 52 04

  EMAIL

  gplanincevic@kairos-od.com